vattacukorfelho

Minden jó dolognak elkerülhetetlen sorsa, hogy elkezdik másolni. Mióta édesapám feltalálta a vattacukor gépet, számtalan utánzója akadt szerte a világon — de senki sem tudta utánacsinálni, amit ő: a gépei idestova 40 ÉVE MENNEK!

vattacukorgep uj Tudtad, hogy a vattacukor gép a mi családunkban született? 1950 óta saját szabadalom alapján gyártjuk és fejlesztjük. Mára tökéletessé formáltuk, ami pedig a külsö megjelenését illeti, szívesen az ízlésedhez, igényeidhez igazítjuk. 10 év garanciával!

vattacukor varazslat Először is tisztázzuk, mi nem a vattacukor: A színtiszta igazság - valljuk be, hisz voltunk gyerekek, és jól emlékszünk rá - a vattacukor sosem a cukorzabálásról szólt.

keep calm Az új turbó modell ismét egyedülálló teljesítmény a világban - és bajnoknak lenni nagyon jó érzés. Különösen, ha úgy megdolgozol érte, ahogy mi megdolgoztunk érte az elmúlt 66 év alatt...

dupla-vattacukor 1950 óta — vagyis azóta, amióta a családunkban megszületett a vattacukor gép — a világ legjobb vattacukor készítő gépei a mieink.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.